LPA NUOTOLINĖS PAGALBOS PAKETAS

Kadangi dalis sunkesnę negalią turinčių žmonių naudoja mobilius keltuvus iš vežimėlio į lovą arba jų gali prireikti naujai, o sugedus gauti remonto paslaugas sudėtinga, LPA numato įsigyti kelis naujus ir, esant reikalui, skirti turimus, laikinam naudojimui žmonėms. Dėl pristatymo į namus, imantis būtinų saugumo priemonių, būtų tariamasi individualiai. Taip pat LPA numato įsigyti kelias funkcines lovas, kurios būtų perduodamos laikinam naudojimuisi žmogui. Šių klausimų koordinatorius Rasa, tel. (8-687) 34194, nuo 10 iki 18 val. Skaičius tikrai ribotas, todėl kreipkitės tik tie, kam būtina.

#
Su Tomu, kuris yra medicininės reabilitacijos gydytojas, galima susisiekti tel. (8-612) 56100, o po to individualiai būtų sprendžiama dėl vaizdo kontakto, iškilus medicininio pobūdžio klausimams. Tai nėra alternatyva šeimos gydytojui, į kurį reikia kreiptis susirgus, tačiau klausimais dėl sveikatos būklės, susijusios su negalia, kreiptis galima nuo 13 iki 18 val.

#
Iškilus teisinio pobūdžio klausimams, susisiekti galima su Egidijumi, tel. (8-616) 87314. Kreiptis nuo 10 iki 18 val. arba el. paštu: e.grigonis@gmail.com.

#
Kai didžioji gyvenimo dalis staiga persikėlė į virtualią erdvę, kompiuterio veikimas ir žinių apie technologijas trūkumas yra svarbus, kaip niekad. Pagalbą pasirengęs suteikti Gediminas. Internete jį galima rasti: https://www.facebook.com/akinys
Gedimino mobilus arba viber +370 699 99369, galima skambinti nuo 13:00 iki 19:00. Pagalbos išsikvietimo instrukcija https://youtu.be/EE_9PQd1xVY